Mijn Voltgoed (bewonersportaal)

Beheer en exploitatie

Op zoek naar een transparante warmteleverancier die jouw energiesysteem professioneel exploiteert? Onze aanpak maakt dat jij als gebouweigenaar zorgeloos kunt vertrouwen op een piekfijne exploitatie.
Werk met ons samen

Jij bepaalt. Wij ontzorgen.

Voltgoed verzorgt graag als warmteleverancier de exploitatie van het energiesysteem. Dat doen we samen, op een transparante en innovatieve manier waarbij jij als gebouweigenaar te allen tijde zeggenschap houdt over de warmtetarieven. Samen gaan we om tafel en brengen we jouw doelen, eisen en wensen in kaart. Indien gewenst kunnen we de financiering op ons nemen, maar dat is nooit ons doel. Ons doel is wel om tot de laagste TCO te komen waarbij jij bepaalt en wij ontzorgen in het beheer en de warmtelevering.

Transparantie

We geven je volledig inzicht in de businesscase, ons verdienmodel en de warmtetarieven. Zo maken we samen de beste keuze voor jouw project.

Totale ontzorging

Van ontwerp tot exploitatie bieden we professionele ondersteuning, transparantie en continue service, zodat jij je kunt richten op jouw corebusiness.

Grip op tarieven

Bij Voltgoed bepaal jij. Met ons transparant exploitatiemodel bepalen we jaarlijks samen de warmtetarieven. Zo houd jij grip op de bewonerslasten.

Diensten exploitatie

Contractmanagement

Overeenkomsten met leveranciers en (muterende) afnemers worden door Voltgoed opgesteld, gesloten en onderhouden.

Energie beheer

Voltgoed verzorgt de energie-inkoop en energiemanagement. Door onze schaalvoordelen kunnen wij efficiënt inkopen wat leidt tot lagere kosten.

Bewonersinteractie

Voltgoed onderhoudt het contact met bewoners. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar en bieden ondersteuning via ons web portal en mobiele app.

Technisch beheer

Voltgoed coördineert het onderhoud, reparaties en een storingsdienst zodat het energiesysteem in een optimale conditie blijft.

Bemetering en facturatie

Wij meten de energie-afname van de bewoners en verzorgen hiervan de facturatie. Bewoners kunnen hun verbruik en facturering digitaal inzien.

Monitoring en optimalisatie

Onze slimme software detecteert vroegtijdig storingen en optimaliseert het energieverbruik. Dit resulteert in lagere kosten en verhoogd comfort.

Contact

Heb je een vraag of casus waarbij we jou kunnen ondersteunen? Vul hieronder je gegevens in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    Of spreek ons direct

    Horst of een van zijn collega’s helpen je graag verder
    040 - 711 72 81
    © Voltgoed 2024. Alle rechten voorbehouden.
    enter