Mijn Voltgoed (klantportaal)

Nieuwbouw

Voltgoed is jouw partner voor duurzame warmte-oplossingen. Van advies tot en met exploitatie. Wij zorgen voor een positieve impact op jouw businesscase.
Werk met ons samen

Jouw partner in duurzame warmte

Onze uitgangspunten zijn hetzelfde, namelijk het realiseren van een duurzaam en betrouwbaar warmte- en koudesysteem dat voldoet aan de nieuwbouweisen en een positieve impact heeft op jouw businesscase. Wij verzorgen de technische uitwerking en bieden ondersteuning in de BENG zodat jij de hoogst mogelijke labelscore haalt. Ons transparante exploitatiemodel garandeert een betrouwbare warmtelevering.

Laagste TCO

Door integrale afstemming op het gebouw en een focus op de Total Cost of Ownership realiseren we gemiddeld een kostenbesparing van 20%.

Grip op tarieven

Bij ons bepaal jij. Met ons transparant exploitatiemodel bepalen we jaarlijks samen de warmtetarieven. Zo houd jij grip op de bewonerslasten.

Techniekonafhankelijk

Voltgoed werkt techniekonafhankelijk. Wij hebben geen verborgen verdienmodel bij bepaalde technieken of systemen. We kiezen het beste voor jouw project.

Onze werkwijze

Voltgoed werkt middels een transparante en gestructureerde aanpak. We bieden je inzicht bij iedere stap en ontzorgen je in het proces. Transparantie en open communicatie staan hierbij centraal.
Fase 1

Haalbaarheid

Op basis van jouw doelen, eisen en wensen analyseren we de technische en economische haalbaarheid van de mogelijke energieconcepten. Ook worden de verschillende exploitatievormen in beeld gebracht zodat je kunt kiezen welke vorm het beste bij jouw organisatie past.
Fase 2

Ontwikkeling

Als gedelegeerd ontwikkelaar van het energiesysteem nemen we de verantwoordelijkheid voor de technische uitwerking en integrale optimalisatie van het energiesysteem. Ook bieden we ondersteuning bij de invoer in de BENG software voor een optimale BENG-score.
Fase 3

Realisatie

Voltgoed beschikt over een groot netwerk van gespecialiseerde installateurs die het op maat gemaakte warmtesysteem kunnen aanleggen. Wij zorgen ervoor dat het systeem gerealiseerd wordt conform het ontwerp. Zo kunnen we de energieprestaties tijdens de exploitatie garanderen.
Fase 4

Exploitatie

Wanneer jouw energiesysteem in gebruik is, neemt Voltgoed ook de exploitatie op zich. Onze aanpak maakt dat jij als ontwikkelaar zorgeloos kunt vertrouwen op een piekfijne exploitatie.
Leer meer

Voor wie?

Voltgoed werkt voor ontwikkelaars en beleggers die iets extra’s willen leveren en naar de lange termijn durven kijken. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We streven naar langetermijnsamenwerkingen waarin we de behoeften van jou en jouw organisatie begrijpen en proactief oplossingsgericht meedenken. We kijken verder dan alleen het advies of een ontwerp en zijn gedurende de exploitatie een betrouwbare partner voor de lange termijn.

Contact

Heb je een vraag of casus waarbij we jou kunnen ondersteunen? Vul hieronder je gegevens in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    Of spreek ons direct

    Horst of een van zijn collega’s helpen je graag verder
    040 - 711 72 81
    © Voltgoed 2024. Alle rechten voorbehouden.
    enter