Mijn Voltgoed (bewonersportaal)

Onze werkwijze

Het minimaliseren van de Total Cost of Ownership (TCO) staat centraal in onze werkwijze. Zo wordt er een energiesysteem gerealiseerd dat niet alleen betaalbaar en duurzaam is, maar dat ook integraal aansluit op het project en jouw organisatie.
Ontdek onze werkwijze ↓

Een betrouwbare partner

Betrokken gedurende het hele proces

Waar andere warmteleveranciers voornamelijk tijdens de exploitatie betrokken zijn, gaat Voltgoed˜ verder. Van advisering en ontwikkeling tot en met exploitatie van jouw warmtevoorziening: met onze integrale en innovatieve werkwijze maken wij jouw duurzame collectieve warmtesystemen werkelijkheid.

Bespaar 20% op ontwikkeling en exploitatie

Door een integrale aanpak en betrokkenheid bij iedere fase in het ontwikkelproces realiseren wij een energiesysteem dat niet alleen technisch maar ook economisch optimaal presteert. Het resultaat? Een gemiddelde kostenbesparing van 20% op de ontwikkeling en exploitatie van jouw warmtesysteem. Zoek jij een innovatieve en betrouwbare partner? Dan zijn wij er voor jou!

Zo ziet ons proces eruit!

Fase 1

Haalbaarheid

Op basis van jouw doelen, eisen en wensen, analyseren wij de technische en economische haalbaarheid van de mogelijke energieconcepten. Zo heb je inzicht in de kosten en kun je het energieconcept kiezen met de laagste TCO. Ook worden de verschillende exploitatievormen in beeld gebracht. Deze hebben invloed op de uiteindelijke bewonerslasten, de mate van grip die je hierop hebt en de verplichtingen en risico’s gedurende de exploitatie. Het haalbaarheidsonderzoek geeft inzicht in al deze aspecten, zodat je de beste keuze kunt maken die bij het project en jouw organisatie past.
Fase 2

Ontwikkeling

Na afronding van het haalbaarheidsonderzoek wordt het energieconcept verder ontwikkeld tot een realiseerbaar energiesysteem. Voltgoed˜ waarborgt de integrale visie en kwaliteit binnen het bouwteam. Gedurende deze ontwikkelfase zijn wij verantwoordelijk voor de technische uitwerking en integrale optimalisatie van het energiesysteem. Ook ondersteunen we de EP-adviseur bij de invoer van het energiesysteem in de BENG software zodat het hoogst mogelijke energielabel behaald wordt. We verzorgen de technische uitwerking tot en met het Definitief Ontwerp (DO) zodat het systeem ook gerealiseerd wordt conform het ontwerp.
Fase 3

Realisatie

Voltgoed beschikt over een groot netwerk van gespecialiseerde installateurs die het op maat gemaakte warmtesysteem kunnen aanleggen. Wij zorgen ervoor dat het systeem gerealiseerd wordt conform het ontwerp. Zo kunnen we de energieprestaties tijdens de exploitatie garanderen.
Fase 4

Exploitatie

Wanneer jouw energiesysteem in gebruik is, neemt Voltgoed ook de exploitatie op zich. Onze aanpak maakt dat jij als ontwikkelaar zorgeloos kunt vertrouwen op een piekfijne exploitatie.
Leer meer
Voltgoed heeft alle mogelijke warmteconcepten voor het project helder in beeld gebracht. Hierdoor hebben wij de juiste keuze kunnen maken voor de lange termijn.

Reinier van Abbe

Eigenaar van PM+ van Abbe

Contact

Heb je een vraag of casus waarbij we jou kunnen ondersteunen? Vul hieronder je gegevens in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    Of spreek ons direct

    Horst of een van zijn collega’s helpen je graag verder
    040 - 711 72 81
    © Voltgoed 2024. Alle rechten voorbehouden.
    enter