Mijn Voltgoed (klantportaal)

Renovatieprojecten

Voltgoed helpt jou bij de transitie naar gasloos. Van advies tot en met exploitatie. Wij zorgen dat jouw gebouw weer toekomstbestendig wordt.
Ga van het gas af

Zorgeloos klaar voor de toekomst

De wereld is in transitie en daar kan jij als gebouweigenaar natuurlijk niet in achterblijven. Aan bestaande gebouwen worden allerlei eisen gesteld om de klimaatdoelstellingen van 2030 en 2050 te halen. Met een integrale aanpak helpen wij jou deze doelen te halen zodat jouw gebouw weer toekomstbestendig wordt en je (uiteindelijk) niet meer van aardgas afhankelijk bent als warmtebron.

Laagste TCO

Door integrale afstemming met bouwkundige ingrepen en een focus op de Total Cost of Ownership realiseren we de laagst mogelijke totale kosten.

Grip op tarieven

De warmtetransitie moet voor iedereen betaalbaar blijven. Met ons transparante exploitatiemodel kan dat terwijl jij grip houdt op de tarieven.

No-regret

Wij stellen een kosteneffectief verduurzamingsplan op waar je later geen spijt van krijgt. Sterker nog, we nemen de verantwoordelijkheid voor de exploitatie.

Onze werkwijze

Voltgoed werkt middels een transparante en gestructureerde aanpak. We bieden je inzicht bij iedere stap en ontzorgen je in het proces. Transparantie en open communicatie staan hierbij centraal.
Fase 1

Haalbaarheid

Op basis van de doelstellingen, de huidige staat van het gebouw en de technische mogelijkheden stellen we een haalbaar integraal verduurzamingsplan op waarbij de mogelijke warmteconcepten analyseren en inzicht geven in de verschillende exploitatiemodellen.
Fase 2

Ontwikkeling

Samen met onze bouwkundig gespecialiseerde partners zorgen we voor een optimale afstemming tussen de benodigde bouwkundige en installatietechnische ingrepen. We ontwikkelen het verduurzamingsplan tot een integraal ontworpen realiseerbaar project.
Fase 3

Realisatie

Voltgoed beschikt over een groot netwerk van gespecialiseerde installateurs en bouwkundige aannemers die het integraal ontwerp kunnen aanleggen. Wij zorgen ervoor dat het systeem gerealiseerd wordt conform het ontwerp. Zo kunnen we de energieprestaties tijdens de exploitatie garanderen.
Fase 4

Exploitatie

Wanneer jouw energiesysteem in gebruik is, neemt Voltgoed ook de exploitatie op zich. De volgende aanpak maakt dat jij als ontwikkelaar zorgeloos kunt vertrouwen op een piekfijne exploitatie.
Leer meer

Voor wie?

Ben jij een gebouweigenaar, aannemer, installateur of inschrijvende partij op een tender? En ben je op zoek naar een langetermijnoplossing die het verschil gaat maken? Dan is Voltgoed er voor jou. Wij werken voor partijen die vastgoed weer toekomstbestendig willen maken en waarbij langetermijnsamenwerkingen centraal staan. Wij kijken verder dan alleen het advies of een ontwerp en zijn gedurende de exploitatie een betrouwbare partner voor de lange termijn.

Contact

Heb je een vraag of casus waarbij we jou kunnen ondersteunen? Vul hieronder je gegevens in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    Of spreek ons direct

    Horst of een van zijn collega’s helpen je graag verder
    040 - 711 72 81
    © Voltgoed 2024. Alle rechten voorbehouden.
    enter