Mijn Voltgoed (bewonersportaal)

Voltgoed. Jouw partner in de warmtetransitie.

Duurzaamheid, transparantie en innovatie komen terug in de omgang met elkaar, onze opdrachtgevers, partners, eindgebruikers en alle andere stakeholders. Dit is wie wij zijn.
Ontdek wie wij zijn ↓

Onze missie

Wij geloven in een duurzame wereld met schone energie. Met dat doel voor ogen bouwen we duurzame lange termijn samenwerkingen op met onze opdrachtgevers en partners. Wij geloven dat transparantie en innovatie onmisbaar zijn in het creëren van maatschappelijk draagvlak. Door het leveren van duurzame warmte-oplossingen met die kernwaarden, versnellen wij de warmtetransitie. Voor ons en toekomstige generaties.

Transparant en innovatief

Iedere dag werken wij aan transparante en innovatieve warmte-oplossingen waarmee we een duurzame wereld van schone energie voorzien. In alles wat we doen, zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid die we dragen voor de huidige en toekomstige generaties. Lees meer over hoe we dat doen.
Over onze werkwijze

Het team

Horst Fietje

Co-Founder / Commercieel eindverantwoordelijk

Stan Hoppenreijs

Co-Founder / Operationeel eindverantwoordelijk

Jasper Verhoeve

Co-Founder / Technisch eindverantwoordelijk

Casper Kole

Software Engineer

Koen Houben

Projectontwikkelaar Duurzame Energie

Contact

Heb je een vraag of casus waarbij we jou kunnen ondersteunen? Vul hieronder je gegevens in en ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    Of spreek ons direct

    Horst of een van zijn collega’s helpen je graag verder
    040 - 711 72 81
    © Voltgoed 2024. Alle rechten voorbehouden.
    enter